Full styling/møblering

I tomme boliger setter vi inn møbler og interiørdetaljer som er tilpasset eiendomstypen og kjøpegruppen slik at eiendommen fremstår som smakfull, luftig, tiltalende, delikat og appellerer til størst mulig kjøpegruppe. Pris fra ca. 12 000,-. Fast pris gis på bakgrunn av uforpliktende befaring. Pris inkluderer befaring, transport, levering/henting til avtalt tid og gjelder for en periode på inntil 5 uker. Utover 5 uker påløper det 15 % pr. påbegynte uke.

Delvis styling/møblering

Der du bor benytter vi det beste av interiøret du har selv og supplerer med våre tekstiler, interiørdetaljer og møbler. Pris fra ca. 9 000.- Fast pris gis på bakgrunn av uforpliktende befaring.

Stylingråd

Vi kommer hjem til deg for en gjennomgang av boligen og tar for oss alle rom i boligen. På bakgrunn av gjennomgangen gir vi råd og veiledning for hvordan boligen kan presenteres best mulig på foto og til visning. Pris fra 1 500,- avhengig av størrelsen på eiendommen. 

Konsulenttjeneste

Vi tilbyr rådgivning og hjelp ved innredning og oppussing av små og store prosjekter.

Vi kan hjelpe med: Farge- og materialvalg, innredning – og innkjøp som din personal shopper. Være en sparringspartner, og bidra til et helhetlig utrykk med utgangspunkt i din stil. Vi finner løsninger etter dine ønsker og behov, samt stil og prisklasse.

Vi kommer gjerne på gratis befaring for å avklare dine ønsker. Ved oppdrag koster tjenesten 950,- per time inkl.mva 

Kontorstyling

Utleie av kontorer kan være utfordrende iom at det i perioder er et stort utbud av kontorer til leie på markedet. Da er det viktig å ta noen grep slik at lokalene som skal leies ut fremstår innbydende og fristende slik at de vekker interesse hos potensielle leietagere. Vi vet hvilke grep som kan tas for å skape denne stemningen og bistår i prosessen.

Alle priser inkl. mva.