I følge undersøkelser fra USA er salgsprisen ca. 7 % høyere og omsetningstiden halvparten av normalt hvis man benytter seg av boligstyling. Investeringen ved å style/møblere er minimal i forhold til hva man kan få igjen av merverdi ved salg av eiendommen. Investeringen ved å style tar du fort igjen i en budrunde!

Et positivt førsteinntrykk, ved en fin presentasjon av boligen både på bilder og på visning, kan være avgjørende for et godt og raskt salg. Det er mange grep som kan tas i bruk slik at boligen fremstilles på en best mulig måte. Vi vet hvilke grep som skal til for å fremheve din bolig på best mulig måte. Vi har lang erfaring og har vært inne i 1000 vis av boliger med svært gode resultater.

I vår portefølje har vi eiendommer fra hele spekteret, alt fra små borettslagsleiligheter til store eksklusive villaer, moderne funkishus, urbane byleiligheter, klassiske villaer, hus med ”landlig” særpreg, samt fritidseiendommer både ved sjøen og på fjellet.

Møbler og interiørdetaljer fra kjente leverandører er handlet inn til eget møbellager som vi fortløpende opp­daterer slik at det er i takt med tiden. Stylingen blir tilpasset den enkelte bolig, og boligens potensial og bruksområder fremheves. Resultatet etter stylingen er at boligen vil skille seg positivt ut i presentasjon på internett og ved visning, slik at den tiltrekker seg større oppmerksomhet fra potensielle kjøpere.