Klassisk og tidløst, moderne og ungdommelig, funkis eller skandinavisk – det finnes så mange navn og stiler, men vi har møbler og interiørdetaljer som dekker alle disse. Boligstyling handler om å finne identiteten til ethvert hjem, og fremheve det positive. I vårt store utvalg av møbler og interiørartikler fra eget lager kan vi tilpasse innredningen til alle typer hjem. Her er et knippe bilder fra ulike boliger vi har stylet for salg. Kanskje du finner stilen som kan kle ditt hjem? Vi vil alltid tilpasse innredningen etter boligens alder, beliggenhet og arkitektur.

Moderne skandinavisk

Moderne skandinavisk

En luftig, lett og innbydende innredning med innslag av naturelementer som tre, ull og metall – og gjerne et gulvteppe som tilfører lunhet. Stilen er nøytral, ofte i lyse farger, men kan også ha innslag av varme brente toner som avbildet i stuen her.

Klassisk og tidløst

Klassisk og tidløst

Mange tiltrekkes av det elegante i et klassisk interiør. Her er det tidløse møbler, farger og materialer som dominerer. Velger du hvitt og blått som basisfarger får du en delikat maritim stil.

Exclusive

Exclusive

Møbler med sjenerøse former gir boligen et eksklusivt preg – særlig når de er trukket i stoffer som fløyel eller velur. En touch av gull, kobber eller bronse i interiørdetaljene setter prikken over i-en.

Ungdommelig

Ungdommelig

Mindre leiligheter til unge voksne gir mulig- het for en spenstig og leken styling. Rommet møbleres i et ungt og moderne utrykk, og med møbler som lett kan flyttes rundt lages det ulike soner tross liten plass.

Funkis

Funkis

Moderne hus og leiligheter med rette linjer og minimalistisk utseende kler møbler i samme stil. For å bevare den moderne stilen passer det utmerket med designmøbler, gjerne noen kjente tidløse ikoner.

Stemning i alle rom

Stemning i alle rom

Ved full boligstyling innreder vi alle rom med møbler, belysning, blomster, tekstiler, bilder og alt som hører til i et hjem. Her er det soverom- met som er stylet.

Lyst og stilrent

Lyst og stilrent

Stilen er både kaldt og lun samtidig, avhengig av tekstil og fargebruk. Møbleringen er enkel med mye luft og funksjonelle løsninger. Organiske former, lyse tresorter og grønne planter skaper allikevel hygge.

Landlig fritid

Landlig fritid

Fargepaletten fra svaberg, sand og sjø passer perfekt i en sjøhytte. Fjellhytta tilpasses en annen palett. Uansett farger og tekstiler, så er hytta stedet vi drar til for å kunne slappe av og nyte nærhet til naturen.

Kontakt oss på 975 69000 eller post@penerom.no for en uforpliktende samtale eller befaring.